سخنگوی ستاد انتخابات: تاکنون ثبت نام ۲۲ نفر قطعی شده است (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) محمدرضا عارف در انتخابات ریاست جمهوری نامزد نمی شود بر اساس دیدگاه امام خمینی (ره) به کدام کاندیدای رییس جمهوری رای دهیم؟ علت غیبت حسن روحانی در چند جلسه عمومی اخیر مشخص شد عبدالناصر همتی کیست؟ + جزئیات و زندگینامه باقری: ثبات، آرامش و پیشرفت لبنان هدف ایران است سید حسن خمینی: امام خمینی (ره) روح استقامت و پایداری را به ملت‌ها داد آلمان خواستار بهبود وضعیت بشردوستانه در غزه شد رژیم صهیونیستی حومه حلب را بمباران کرد نتانیاهو: جنگ غزه ادامه خواهد داشت آرزوی یک کاندیدا: امیدوارم روزی مردم یک زن را بعنوان رئیس‌جمهوری انتخاب کنند رهبر انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): رژیم صهیونیستی دارد تمام می‌شود، مردم دنیا دارند می‌بینند| ان‌شاءالله یک رئیس جمهور شایسته برای ملت ایران تعیین خواهد شد + فیلم و عکس علی باقری راهی لبنان شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) روز پایانی ثبت‌نام کاندیدا‌های انتخابات ریاست‌جمهوری آغاز شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) تجمع و تقابل یهودیان موافق فلسطین و اسرائیل در خیابان‌های منهتن نیویورک + فیلم و عکس رسانه صهیونیستی: برخی سیاستمداران اسرائیلی بر لزوم توقف جنگ تاکید دارند اردوغان: باید نتانیاهو را متوقف کرد ترامپ، نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات آمریکا شد رسانه عبری: ارتش اسرائیل موافق و کابینه مخالف طرح بایدن است شولتس خواستار بهبود وضعیت انسانی در غزه شد
سرخط خبرها

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی: فضای سایبر باید قانونمند باشد

  • کد خبر: ۱۷۳۸۲۶
  • ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۱
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی: فضای سایبر باید قانونمند باشد
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم شناخت فضای مجازی به عنوان یکی از مولفه‌های امنیت‌ساز، گفت: فضای سایبر باید قانونمند و چارچوب‌های آن مشخص باشد؛ این موضوعی است که به نفع همه است.

به گزارش شهرآرانیوز رضا تقی‌پور امروز، ۲۱ تیر، در همایش منطقه‌ای پدافند سایبری و اقدامات مصون‌سازی در مشهد اظهار کرد: هنگام صحبت از امنیت باید از امنیت همه فضای سایبری یاد کرد. نمی‌توانیم خود را به امنیت فنی این فضا محدود کنیم. در حقیقت لازم است امنیت فضای سخت و نیمه‌سخت را نیز تامین کرد. باید توجه کرد که تهدیدات نرم و محتوایی اهمیت زیادی دارد.

وی اضافه کرد: در دنیای امروز فضای سایبر عاملی برای قدرت ملی است. در صورت بی‌توجهی به این موضوع یکسری زیرساخت ایجاد می‌کنیم، اما دشمن از آن استفاده می‌کند.

تقی‌پور تصریح کرد: به طور دقیق‌تر فناوری فرصت‌های زیادی برای ما دارد، اما باید همزمان با ورود آن، تهدیداتش را نیز مدیریت کنیم. اگر کشور ما بهشت هم باشد، اما در جنگ شناختی و تامین امنیت فضای سایبر راهکار مناسبی نداشته باشیم، موفق نخواهیم بود.

رئیس کمیسیون مشترک حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی خاطرنشان کرد: امروز کشور ما در کنار اینکه در فضای فیزیکی حاکمیتی پیشرفته دارد، از قدرت نرم مثال‌زدنی هم برخوردار است. باید توجه کرد که قدرت نرم و شبکه‌های اجتماعی را انقلاب و مکتب ما ابداع کرده و سال‌هاست که چنین پدیده‌ای وجود دارد. مسجد و نماز جمعه همان شبکه‌های اجتماعی بوده است.

وی با تاکید بر لزوم شناخت فضای مجازی به عنوان یکی از مولفه‌های امنیت‌ساز، گفت: فضای سایبر باید قانونمند و چارچوب‌های آن مشخص باشد؛ این موضوعی است که به نفع همه است. در واقع لازم است مشابه آنچه در کشور‌های دیگر اتفاق افتاده، در کشور ما نیز اتفاق بیفتد.

تقی‌پور تاکید کرد: از منظر حاکمیتی لازم است در فضای مجازی سیاست‌گذاری، قانون‌گذاری، تنظیم‌گری، نظارت و ارزیابی و تحقیق و توسعه صورت گیرد. هر کسی می‌خواهد در ایران فعالیت کند، باید این چارچوب‌ها را رعایت کند؛ دقیقا همان اتفاقی که برای تیک‌تاک در آمریکا افتاد.

همچنین فرجی پور جانشین فرمانگاه قرارگاه پدافند سایبری کشور نیز در این همایش گفت: راهبرد ممانعت از نشر داده های حساس بیش از دو سال است که کشور ما در معرض چنین تهدیدی قرار گرفته و داده های حساس کشور نشر کرده است.

وی گفت:هر سازمانی با توجه به داده ها باید چنین راهبردی داشته باشد. همچنین باید تعیین سیاست داده‎های سازمان‌ها انجام و دسترسی ها باید کنترل شود.

به گفته فرجی پور باید پایش اطلاعات به صورت مستمر انجام بگیرد. همچنین ضعیف ترین حلقه در امنیت یک سازمان کارکنان ان هستند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->